Applikationsudvikler

 • Vi har rigtig travlt med at udvikle nye features til vores kunder og søger derfor en dygtig applikationsudvikler med lyst og evner til videreudvikling af vores markedsledende produkter inden for adgangskontrol og registrering.

  Om jobbet

  Vi udvikler både applikationer installeret hos kunderne og webbaserede, hosted på vores egne servere. Dit fokus vil dog være på de installerede applikationer, som er yderst forretningskritiske for vores kunder, og hvis udvikling i høj grad er drevet af deres behov. Du vil derfor få nogen interaktion med en relativt lille, men meget engageret kundekreds, når deres ønsker skal omsættes til funktionalitet.

  Du skal af egen drift kunne levere funktionel, velstruktureret og gennemtestet kode, hvor alle nødvendige aspekter af de givne problemstillinger er håndteret. Samtidig skal du være i stand til at overskue konsekvenserne for eksisterende kode, der ikke altid er implementeret, som du selv ville have gjort. Der vil være vide rammer til at strukturere dit eget arbejde og sætte dit eget præg på udviklingsprocessen.

  Det er afgørende, at du har blik for helheden såvel som detaljen og kan følge opgaverne helt til dørs. Mindre afgørende er det, hvilke sprog, teknologier og frameworks du mestrer.

  Skriv en kortfattet ansøgning med fokus på din erfaring med lignende opgaver, din baggrund og øvrigt du måtte mene kvalificerer dig. Det er afgørende, at du kan fremvise udviklererfaring eller relevant uddannelsesmæssig baggrund samt en ren straffeattest.

 • Vi tilbyder

  En arbejdsplads i nyrenoverede lokaler uden for Københavns myldretrafik, sammen med en flok profesionelle kollegaer som tager deres arbejde alvorligt, men hvor der også er plads til sjov. Organisationen er flad, virksomheden mindre og du vil i høj grad selv være ansvarlig for din dagligdag og bestemmende for den videre udvikling.

  Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, pension og frokostordning. Ligeledes har vi fleksible arbejdstider, parkering direkte ved kontoret og offentligt transport til døren.


  Om Os

  Info-Connect A/S beskæftiger sig med softwareudvikling, hosting og andre it-løsninger. Vi er bl.a. ansvarlige for udviklingen af ConferenceManager.dk, FriTilmeld.dk, Konference.dk, samt IT-drift af en række af de danske kasinoer. Virksomheden har eksisteret siden 1998 og har ca. 20 ansatte. Det betyder et tæt, hyggeligt og stabilt miljø, med en sjov omgangstone, hvor vi kender hinanden og der er stor mulighed for at have indflydelse på hverdagen.

  Vi har stor ekspertise indenfor en bred vifte af områder og sætter en stolthed i at levere de bedste og sikreste løsninger til vores kunder. Vi har derfor som erklæret mål at blive ISO 27001 certificeret i 2017 og dermed cementere at vores produkter fortsat er markedsledene.

  Vores kontorer ligger placeret nord for København, tæt på Virum og Holte station og med gode parkeringsforhold.

Ansøgning

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Morten Tikkanen Pagh på
mp@info-connect.dk

Skriv ”Applikationsudvikler” i emnet og vedhæft CV, relevante eksamensbeviser og evt. udtalelser.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Morten Tikkanen Pagh på 88 83 20 00 eller ovenstående email.

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest.